Sponsor

Bila sam sa pogresnim tipom vrlo dug period, medjutim to je bila veza preko zice ako se moze tako nazvati…


Vako. Bila sam sa pogresnim tipom vrlo dug period, medjutim to je bila veza preko zice ako se moze tako nazvati, tacnije nikad nista konkretno nije bilo izmedju nas, ali kad god bi se sreli, postojale su te neke iskrice… I tako, skoro godinu i nesto smo se samo dopisivali. (sitnica koju sam izostavila je da je lik ozenjen, stariji je od mene 2-3 godine)
Odjednom, tu se pojavio drugi lik, sasvim slucajno smo poceli izlaziti, provoditi vrijeme zajedno i sta ja znam, odvuklo se to.. Da ne bi bilo sve savrseno, taj drugi je lik rodjeni rodjak od prvog lika.. E sad,posto mi je bilo mnogo stalo do drugog lika,odlucila sam mu reci taj detalj oko njegovog rodjaka,da me ovaj posle ne bi ucjenjivao ili sta ja znam vec.
Iskreno,nije bio odusevljen tim sto je cuo, logicno, ali presao je preko toga, i dugo smo u vezi. E sad, da opet ne bude sve savrseno, s vremena na vrijeme osjetim zelju za prvim likom, pitam se sta bi bilo kad bi bilo, iako znam odgovore na sva pitanja… Kao kad malom djetetu obecas cokoladu, pa se ono nekada poslije sjeti da nije dobio tu cokoladu. Nisam kucka, jbg, jednostavno se desilo.




Bila sam sa pogresnim tipom vrlo dug period, medjutim to je bila veza preko zice ako se moze tako nazvati… Bila sam sa pogresnim tipom vrlo dug period, medjutim to je bila veza preko zice ako se moze tako nazvati… Reviewed by Ironheart on 05:50 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.